Over ons

Bij ons bent u aan het juiste adres wij hebben jaren lange ervaring in premium auto onderhoud en reparatie en wij zijn net als u een auto liefhebber. Uw auto is bij ons in juiste handen.

Persoonlijke benadering

DK Service is een auto reparatie en onderhoud bedrijf met een persoonlijke benadering en een grote vaste klanten kring. Wij bieden u service kennis en een juiste prijs-kwaliteit verhouding voor reparatie,diagnose, onderhoud en APK voor uw auto. Onze klanten geven de voorkeur aan persoonlijk contact en iemand met technische know how. Een bedrijf met een gezicht dat bekend is om zijn service en toewijding. U bent altijd welkom voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Direct helderheid over defect en kosten

Een defect aan uw uw auto komt altijd ongelegen. Wij staan voor een snelle en nette oplossing. Uw auto wordt vakkundig gerepareerd bij DK Service. Heeft u geen tijd of middelen om naar ons te toe te komen met uw auto? Dan halen wij graag uw auto op en brengen deze weer volledig gerepareerd terug bij u thuis. Nadat we het defect aan uw auto hebben gevonden, nemen we contact met u op. Om te bespreken wat de oplossing is en daarvan de kosten zonder overleg en akkoord van u als klant word er niks vervangen .We bespreken wat er aan de hand is en kunnen u zelfs een foto sturen. Daarnaast verschaffen we meteen helderheid over het kostenplaatje.

Even voorstellen

17 jaar ervaring in het auto vak.Ik ben begonnen bij Mercedes in de werkplaats waarbij ik snel ben omgeschoold als AMG monteur om zo de uitdaging groot te houden. Na ruim 12 jaar werken en alle denkbare papieren te hebben gehaald heb ik de overstap gemaakt naar een breder vlak op het gebied van premium auto,s daarbij moet je denken aan Porsche Bentley Rolls-Royce Lamborghini Maserati Range rover Mercedes Bmw en Audien hiermee heb ik nu ruim 6 jaar ervaring opgedaan.

Maak een afspraak

Founder

Dennis
Karsten

Monteur

Monteur

Instagram

(#10) Application does not have permission for this action