Over ons

Bij ons bent u aan het juiste adres wij hebben jaren lange ervaring in exclusieve auto onderhoud en reparatie en wij zijn net als u een auto liefhebber. Uw auto is bij ons in juiste handen.

Persoonlijk benadering

Wij werken met een klein team en hebben allemaal een passie voor auto’s. We zijn enthousiast, toegankelijk en betrokken. Bij ons ben je als klant dan ook zeker geen nummer. Persoonlijk contact is bij ons zelfs vanzelfsprekend. Wij hebben een grote vaste klantenkring en merken dat onze klanten deze persoonlijke benadering waarderen.

DK Service is een autobedrijf met een gezicht en wij staan bekend om onze service en toewijding. Heeft u geen tijd om naar ons toe te komen met uw auto? DK Service heeft ook een haal- en brengservice. Onze ervaren chauffeurs halen uw auto op en brengen deze na reparatie of onderhoud weer netjes terug. Wij nemen uiteraard altijd contact met u op om het defect en de kosten te bespreken. Zonder overleg en akkoord van u als klant wordt er niets vervangen. U komt bij ons niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Vakkundig onderhoud en
snelle reparaties

Bij DK Service wordt uw auto vakkundig gerepareerd. Wij werken enkel met ervaren en gecertificeerde monteurs. Zij hebben kennis van elk merk en type exclusieve auto’s. Bovendien zijn wij in het bezit van alle denkbare diploma’s en certificaten. DK Service is onder andere gecertificeerd om met elektrische auto’s te mogen werken, om airco’s te mogen plaatsen en repareren én om alarmsystemen te mogen monteren en keuren. Zo kunt u voor een Apk-keuring ook bij ons terecht. Maar ook voor de wissel van zomer en winterbanden en kunnen we opslag voor de banden regelen.

Wij leveren niet alleen vakwerk, maar ook een snelle service. Een defect aan uw auto komt namelijk altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk weer de weg op wilt en van uw auto wilt kunnen genieten. DK Service staat voor een snelle, vakkundige en betrouwbare oplossing.

Wij zorgen goed voor uw auto

Meet the team!

Dennis Karsten

Founder | Monteur

Dennis Karsten, eigenaar en oprichter van DK Service, zijn liefde voor auto’s begon bij hem al op 2-jarige leeftijd. En dan niet alleen de gewone auto’s, maar ook de sportwagens en de Formule 1 trokken zijn aandacht. De geluiden van deze auto’s deden zijn hart sneller kloppen. In 2020 heeft hij zijn eigen reparatie- en onderhoudsbedrijf opgericht, maar door zijn kennis en goede naam is dit inmiddels meer veranderd in exclusieve automerken. Dat wil niet zeggen dat je met een “gewone auto” niet bij hem terecht kan.

Bart Egbers

Monteur

Bart Egbers, is in 2021 bij DK Service begonnen als monteur, zijn liefde voor auto’s zit hem vooral in Japanse sportauto’s. Maar de diversiteit aan auto’s en variatie in het werk vindt hij het leukst. Het liefst werkt hij aan grote klussen, zoals motoren en versnellingsbakken demonteren en repareren.

Eline Versteegh

PR | Receptie

Eline Versteegh is in november 2023 bij DK Service begonnen. Bij haar kan je onder andere terecht voor het maken van een afspraak, het opvragen van een offerte en administratie.

Wil je ons team komen versterken?

Stuur ons dan even een email met je contactgegevens, dan nemen wij spoedig contact met je op.

info@dkservice.nl

Instagram